Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Maturantet u rikthyen sot në bankat e shkollës për tu përgatitur për provimet e maturës.📚👨‍🎓✅

18 Maj

Ata do ta përmbyllin këtë cikël shkollor nën masa të rrepta të distancimit social dhe higjienës.🙏
#bashkëmundemi #respekto_rregullat #kujdes_Po_frike_Jo

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *