Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Lajm i mirë

Falë një investimi të Qeverisë Shqiptare, ka nisur ndërtimi i urës në hyrje të qytetit Klos.

Një urë me standarte bashkëkohore, e cila do t’ju shërbejë si këmbësoreve dhe automjeteve me hapësira të dedikuara.

#FSHZH#infrastrukture

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *