Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

LAJM I MIRË Nis fillimi i procedurave për regjistrimin e tokave bujqësore për banorët e fshatit Suç.

📝Nisim sot një proces të rëndësishëm dhe të shumëpritur për banorët e fshatit Suç, të cilët u njohën me fillimin e procedurave për regjistrimin e tokave të tyre bujqësore.

📌Në takimin e zhvilluar nga Kryetari i Bashkisë Z.Ilmi Hoxha me banorët e fshatit Suç, u diskutua rreth këtij procesi kaq të rëndësishëm, i cili do të mundësojë hartën kadastrale nëpërmjet së cilës krijohet mundësia e regjistrimit të AMTP-ve të tokave të tyre bujqësore.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *