Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kryetari i Bashkisë Klos Uron Vitin e Ri Shkollor 2019-2020!

Të dashur nxënës dhe mësues!

Ju urojmë një Vit të Ri Shkollor të mbarë dhe të suksesshëm!

Rezultatet e larta arrihen falë dëshirës së mirë për dije dhe punës së palodhur e sistematike!

Të dashur ju prindër, që e dëshironi më shumë se kushdo tjetër suksesin e fëmijeve tuaj!

Bashkia Klos është me dyer të hapura për t’ju ofruar zgjidhjen e mundëshme të çdo problemi që hasni në shkollimin e fëmijëve tuaj!

Suksese!

Me respekt Kryetari i Bashkisë Klos Z. Ilmi Hoxha!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *