Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ka perfundur ndertimi i Ures ne Malin Lezaj,si dhe nisi shtrimi me beton ne lagjen Cani!

Se bashku bejme ndryshimin! Fale iniciatives dhe mbeshtetjes se vazhdueshme te kryebashkiakut z.Basir Çupa ,perfundoi ndertimi i Ures ne Malin Lezaj,si dhe nisi shtrimi me beton ne lagjen Cani ashtu siç ju patem premtuar.

Ka dhe shume pune te tjera ne proçes ne menyre qe jetesa ne Njesine Administrative Gurre te behet me e lehte dhe çdo fshat te jete lehtesisht i aksesueshem nga te gjithe banoret e kesaj Njesie Administrative

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *