Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Etwinning Al tashmë edhe në Klos.✅

Falë iniciativës së Bashkisë Klos,e me mbështetjen e ZVA Klos, u mundësua trajnimi për mësuesit me teme: “eTwinning me kushtet e pandemise” nga përfaqësues së Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë.eTwinning është rrjeti që promovon bashkëpunimet e shkollave online , pjesë e “Erasmus +” dhe i financuar nga Komisioni Europian, ku janë të përfshirë 42 vende europiane dhe më gjerë, e që ka ndikuar në zhvillimin profesional të mësuesve përmes pjesmarrjeve të tyrë në webinar-e kombëtare e ndërkombëtare.

🇪🇺

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *