Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Dëgjo zërin tonë🗣


Duke ju falenderuar për pjesmarrjen tuaj, dhe bashkëpunimin fantastik, ju njoftojmë se konkursi online me videomesazhet tuaja, do të mbyllet❗️
Ju ftojmë të pëlqeni dhe ndani me miqtë tuaj videomesazhin tuaj të preferuar deri me datë 15 Prill.
Pas datës 15 Prill do të shpallim fituesin e videomesazhit më të pëlqyer nga ju☺️
Like& share videomesazhit tuaj të preferuar.
#Dëgjozërintonë😊 #FëmijëtJanëGëzim

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *