Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Dëgjesë publike NJA Klos.

Me datë 6 dhjetor, në qytetin e Klosit u realizua dëgjesa publike e fundit për të gjithë Bashkinë Klos, në kuadër të hartimit të projekt-buxhetit 2020. U finalizua kështu i gjithë rrugëtimi i takimeve me qytetarët prej një muaji, në të gjitha njësitë administrative.
Në dëgjesë bashkia ishte e pranishme me përfaqësuesit e saj, më në krye Kryetarin e Bashkisë Z.Ilmi Hoxha.

U parashtruan kërkesa më së shumti që lidhen me infrastrukturën, taksat, ujin e pijshëm, ndriçimin e qytetit, pastrimin, shkollat etj. Të gjitha kërkesat do të shqyrtohen dhe do të meren në konsideratë nga ana e bashkisë, në hartimin e projekt-buxhetit 2020.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *