Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Çdo ditë në shërbim të qytetarëve✅

20 gusht, 2020

Drejtoria e Infrastrukturës dhe Shërbimeve, ka nisur punën për rifreskimin e të gjithë sinjalistikës rrugore horizontale të qytetit.Kjo i paraprin edhe kufizimit të lëvizjes që ju shërben qytetarëve për të patur një hapësirë të dedikuar për lëvizje në oraret 18:00-23:00.#qytetiqëduam#Klosiqëduam#bashkiaqëduam

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *