Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia Klos vijon punën për sistemimin e rrjetit vaditës në të gjithë territorin e saj.✅

Puna vazhdon për riparimin e kanalit vaditës të Klosit. Jemi drejt përfundimit pas një pune intensive në bashkëpunim me Bordin e Ujitjes dhe Kullimit Mat, si dhe me Bashkinë Mat. Ndërkohë që po punohet për riparimin e defektit , rrjeti vaditës nuk është ndalur për pjesën tjetër të zonës. Procesi i ujitjes vijon normalisht.#KlosiQëDuam#bashkiaqeduam

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *