Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia Klos ndërhyn në kohë për riparimin e një dëmtimi të ndodhur në kanalin vaditës të Klosit, në vendin e quajtur Zall Bershi, Lagjia Hasa.

Falë këmbënguljes dhe interesimit të Kryetarit të Bashkisë z. Ilmi Hoxha u bë e mundur riparimi i kanalit, në një kohë fare të shkurtër brenda dy ditëve. Punimet në kanalet vaditëse kanë qenë prioritet i vetë kryetarit për të qenë sa më pranë banorëve në pikun e vaditjes për bujqësinë, në të gjithë territorin e Bashkisë Klos. #Klosiqëduam#punëtqëduam#bashkiaqëduam#mbështesim#bujqësinë

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *