Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

BASHKIA KLOS-EUROPEANMOBILITYWEEK 2019.

16-22 Shtator 2019-Java  Europiane e  Lëvizshmërisë në Bashkinë  Klos  dhe Njësinë  e Integrimit Europian. Edhe Klosi  u bë  pjesë e këtyre aktiviteteve si në mbarë Europën  dhe bashkitë e tjera të Shqipërisë në kuadër  të fushatave  të mbështetura  nga Këshilli i Europës  dhe  Drejtoria  e përgjithshme  për  lëvizshmëri  dhe transportin.

Qëllimi  i këtij aktiviteti  promovon transport të pastër dhe  pa makina  në qytetet tona . Aktiviteti  u zhvillua  në Bashkëpunim  me  nxënësit e Shkollës   9-Vjeçare “Tahir Hoxha “   me moton “Lëvizim me Biçikleta”  dhe “Siguria në Rrugë. Pjesë e këtij  aktiviteti  ishin  mësues dhe nxënës të shkollës  9-vjeçare.Aktiviteti  vazhdoi me informim  mbi sinjalistikën   rrugore dhe lëvizjen pa makina.

Fokusi i këtij  aktiviteti  ishte përmirësimi  i shëndetit  publik  dhe cilësise së jetës përmes lëvizjes me  biçikleta dhe informim e diskutim me  nxënesit rreth sinjalistikës rrugore.
Qëllimi i Njësisë së Integrimit Europian  është për  një informim  dhe ndërgjegjesim sa më të gjerë te  publikut.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *