Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

5 shtatori, Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës🙏

“Jo të gjithë ne mund të bëjmë gjëra të mëdha. Por ne të gjithë mund të bëjmë gjëra të vogla me dashuri të madhe.”Nderojmë e kujtojmë sot Nënë Terezën

Nderimi më i madh që mund t’i bëjmë është të ndjekim shembullin e veprës së saj dhe vlerat më të mira njerëzore dhe hyjnore që ka përcjell gjatë gjithë jetës.

#5shtator2021#nënë#tereza