Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

18 Korrik 1942 Krijimi i Çetës së Parë të Matit 

📍Sot më 18 korrik 2022, përkujtuam 80 vjetorin e formimit të Çetës së Parë Partizane të Matit, këtë ngjarje të rëndësishme historike të mbarë popullit të dy bashkive, Klos dhe Mat.

Ceremonia u zhvillua pranë Lapidarit të Klos -Katundit në nder të themeluesve të Çetës, ku morën pjesë; veteranë e pasardhës veteranësh, familjarë e të afërm të Dëshmorëve të atdheut si dhe zyrtar e qytetar të dy bashkive Klos e Mat.

18 Korrik 1942, Dita e Formimit të Çetës së Parë Partizane të Matit, si një vlerë e madhe atdhetare e patriotike, ndër të parat Çeta në Shqipëri🇦🇱

Krenar për çështje të mëdha siç është lufta për çlirimin e vendit nga okupatorët e huaj.

Lavdi aktit heroik të Dëshmorëve të LANÇ!

#histori#çeta_e_parë_e_matit#18korrik1942🇦🇱#Klos2022

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *