Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

📍Vijon puna për zhbllokimin e akseve të bllokuara nga dëbora.

Sot u punua në fshatin #Xiber Hane, #Gurrë e Madhe, #Gurrë e Vogël e #Rripë, zhbllokim dhe pastrim nga dëbora, hedhje kripë e skorje.

Ndërkohë puna do të vijoje në fshatin #Ketë, #Gurrë e Vogël #Gurrë e Madhe, si dhe në të gjitha akset problematike.