Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia Klos ka angazhuar të gjitha mjetet dhe strukturat e saj për të normalizuar situatën e shkaktuar nga reshjet e dendura të dëborës

ℹ️

Bashkia Klos ka angazhuar të gjitha mjetet dhe strukturat e saj për të normalizuar situatën e shkaktuar nga reshjet e dendura të dëborës.Gjatë ditës së sotme puna ka vijuar për pastrimin dhe zhbllokimin e rrugëve nga dëbora në të gjitha rrugët rurale më problematike nëpër njësitë administrative dhe në qytet.Është bërë e mundur pastrimi nga dëbora duke i bërë lehtësisht të kalueshme rrugët e fshatrave si mëposhtë

Klos qytet

Fullqet

Dars

Bel-Unjate

Fshati Fshati

Guri Bardh

Shkallë

Kurdari

Rripë

Shulbatër

Bershi

Patin

Ceruje

Pleshe

Kukatin

Bejne

Puna do të vijoje deri në normalizimin e situatës. Për çdo problematike ju lutemi kontaktoni me strukturat dhe kontaktet e vëna në dispozicion.