Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

đź“ŤSot gjatĂ« takimeve tĂ« dĂ«gjesave publike nĂ« NjĂ«sitĂ« Administrative #Suç e #GurrĂ« ku u diskutua pĂ«r problematikat dhe nevojat e komunitetit, pĂ«r t’i pĂ«rfshirĂ« nĂ« Buxhetin dhe PaketĂ«n Fiskale tĂ« 2022

Fokusi kryesor nga kërkesat e banorëve ishin për;

Nga banorët e Njësisë Administrative #Suç kërkesat ishin të përqëndruara më së shumti për shkolla, infrastrukturë rrugore, kanale vaditëse etj.

Nga banorët e Njësisë Administrative #Gurrë kërkesat ndër të tjera ishin për investime në infrastrukturën rrugore, kanale vaditëse, ujesësjellës etj.

#dëgjesapublike2021#Buxheti2022#transparencë#bashkëqeverisje