Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

📍 Njësia Administrative Klos

Ka pĂ«rfunduar rehabilitimi i aksit rrugor nĂ« lagjen “Dardha” dhe nĂ« lagjen ” Deda” tĂ« rrugĂ«s sĂ« fshatit Fullqet. Ă‹shtĂ« bĂ«rĂ« i mundur shtrimi i rrugĂ«s, zgjerim bankinash, vendosje tubinash dhe hapje e kanaleve kulluese.

NdĂ«rkohĂ« nĂ« tĂ« njĂ«jtĂ«n kohĂ« Ă«shtĂ« punuar pĂ«r vendosje muri mbajtĂ«s nĂ« lagjen “Tefa”, tĂ« fshatit Dars, ku kanĂ« pĂ«rfunduar punimet gjatĂ« ditĂ«s sĂ« sotme.

Gjithashtu puna vijon pĂ«r rehabilitimin e rrugĂ«s lagjia “Zall” fshati Fullqet.

#nevojat_tuaja_janë_prioritetet_tona#çdo_ditë_në_shërbimin_tuaj#Drejtoria_e_Shërbimeve_dhe_Infrastrukturës#Sektori_i_rrugëve_rurale#Bashkia_Klos