Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijon me sukses implementimi i projektit ” -MOTION: Mobilizimi i shkollave për Eco-Inovacion në Bashkinë Klos” .

Në kuadër të projektit ”E-MOTION: Mobilizimi i shkollave për Eco-Inovacion në Bashkinë Klos”, i financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Programme IADSA dhe i zbatuar nga Bashkia Klos, në bashkëpunim me partnerët Caritas Rreshen, VIS Albania dhe @CISP Shqiperi, vazhdojnë punimet për përmisimin e palestrës së shkollës “Tahir Hoxha” në Klos. Qëllimi i këtij rikonstruksionin është ofrimi i një hapësire jo vetëm sportive, por edhe si qendër takimi dhe promovimi të një stili jetese të shëndetshme dhe të qëndrueshme për të gjithë komunitetin e Bashkisë Klos.