Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

đŸ‡ŠđŸ‡± #ShqipĂ«riEPastĂ«r 🚯

Bashkia Klos ditën e nesërme do të zhvilloje një aksion pastrimi në të gjithë territorin e saj.

Pjesëmarrës në pastrim do të jenë administrata dhe të gjitha strukturat e tjera të bashkisë në bashkëpunim me institucionet arsimore, shëndetësore, e të gjitha institucionet e tjera në nivel vendor.

Patriotizmi fillon nga respekti për mjedisin e përbashkët!

Thirrje për angazhim të gjithë qytetarëve të bashkoheni në aksionin e pastrimit për një mjedis të përbashkët më të pastër.Nesër ora 10:00

Bëhu edhe ti pjesë!

Të gjithë bashkë për një mjedis të pastër!

Ju mirëpresim!

#ShqipëriEPastër

#Një_mjedis_i_pastër_sot_Një_jetë_më_e_mirë_nesër

#Të_gjithë_bashkë_mundemi#mjedis_sa_më_të_pastër