Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Festivali i Festave të 28-29 Nëntorit!

Festivali i Festave të 28-29 Nëntorit! Këtë vit festat e nëntorit vijnë më të bukura se asnjëherë më parë. Bashkia Klos organizon Festivalin e Festave të 28-29 Nëntorit përmes së cilit do të shpalosen vlerat artistike të zonës, do identifikohen talentet e reja, do shijohet muzika e mirë, do kalohen çaste të bukura së bashku. Festa do vijoje me

Panair me produkte lokale të zonës, si dhe me gatimet tradicionale të përgatitura nga zonjat e zonës tonë.

Ekspozitë me pikturat nga duart e nxënësve të shkollave. Ju ftojmë për bashkëpunim, mirëpresim pikturat tuaja të cilat do të ekspozohen ditën e Festivalit.#Art#Kulturë#Traditë#Muzikë#Ekspozitë#Panair Ruajeni datën 27 nëntor në kalendarin tuaj.

27 Nëntor 2021, Ora 10:00, Qendër Klos

EJA NË FESTË!Festat bëhen më të bukura bashkë!