Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Për të dytin vit radhazi sjellim për ju Klos Summer Camp

📍Një kamp veror i mbushur plot me aktivitete edukative, punë kreative, argëtim, lojëra e kërcime, janë disa nga momentet që fëmijët do të kalojnë së bashku në Kampin Veror #Klos.

Organizimi i Kampit Veror ka për qëllim t’i ofroje fëmijëve një javë të mbushur me aktivitete argëtuese dhe edukuese përmes së cilave fëmijët kanë mundësinë të zhvillojnë aftësitë e tyre, të mësojnë diçka të re dhe më e rëndësishmja të argëtohen.🤾‍♀️⛹️‍♂️🤾‍♂️⚽️

Janë të mirëpritur të gjithë fëmijët, nga data 27 qershor deri më 2 korrik, ora 9:00 deri në 12:00, pranë shkollës “Tahir Hoxha” Klos.

📌Kampi do të monitorohet nga stafi përgjegjës për ndjekjen e projektit nga bashkia, si dhe po zbatohet nga partnerët në projekt. Italian-Albanian Debt for Development Swap Programme IADSACaritas Dioqezan RrëshenVIS AlbaniaCISP Sviluppo dei Popoli

#youthsummercampklos#kampiverorklos 

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *