Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Mbledhja e Komisionit Vendor të Mbrojtjes Civile

U zhvillua sot mbledhja e Komisionit Vendor të Mbrojtjes Civile Klos,

me pjesëmarrjen e strukturave të institucioneve vendore, si dhe me vëmendjen maksimale të Kryetarit të Bashkisë Ilmi Hoxha, me fokus organizimin e Mbrojtjes Civile për përballimin e situatave emergjente gjatë stinës së verës.

Përmes organizimit të Mbrojtjes Civile synohet të krijohen kushte për një shoqëri të aftë për të zvogëluar risqet e fatkeqësive, për të parandaluar, përgatitur, përballuar fatkeqësitë dhe për t’u rimëkëmbur, nëpërmjet një sistemi të integruar dhe efikas të Mbrojtjes Civile në territorin e Bashkisë tonë.

Bashkëpunimi i strukturave të komisionit do të jetë i vazhdueshëm edhe intensiv për përballimin e situatave emergjente, por do të vlerësohej shumë bashkëpunimi me qytetarët në ndihmë të këtyre situatave.

📌Solidarizim qytetar në rastet e fatkeqësive natyrore!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *