Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

FTESË

Të Nderuar

Bashkia Klos ka kënaqësinë t’ju ftojë në dy ditë feste në qytetin e Klosit.

📌Shënojeni në kalenderin tuaj datën 30 Shtator dhe 1 Tetor🗓

👉E premtja e 30 shtatorit nis me aktivitete të shumta, ku do të kemi;

🔸Panair “Vjeshtë në Klos 2022” me produkte lokale të fermerëve të zonës;🍁

🔸Për herë të parë në Klos vjen nga Teatri Kombëtar i Kukullave shfaqje për fëmijë;

🔶E ndërsa risi të këtij viti do të kemi Festën e Birrës.

👉Dita e dytë kulmon me datë 1 tetor me Edicionin e 3-të të Fest Folk Klos, përmes së cilit do të shpalosen vlerat artistiko-kulturore të grupeve folklorike vendase e jo vetëm. Festa e Birrës rikthehet përsëri edhe në këtë ditë!

Ju mirëpresim!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *