Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

 Çanta dhe mjeteve mësimore të nevojshme për fëmijët jetimë, nga grupmosha 6-12 vjeç. 

🎯Në prag të fillimit të vitit të ri shkollor, në bashkëpunim me shoqatën “Vizion OJF” kemi bërë të mundur shpërndarjen e çantave dhe mjeteve mësimore të nevojshme për fëmijët jetimë, nga grupmosha 6-12 vjeç. 🎒📚👫👬

Bashkia Klos duke ju uruar suksese në mësime, është gjithmonë pranë fëmijëve në nevojë.

Vizion OJF

#shërbimesociale#fëmijët_e_ardhmja

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *