Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

✅Filloi dje turneu i parë sportiv mes shkollave të njësive administrative të Bashkisë Klos.🤽‍♀️⛹️‍♂️🤾‍♀️

E premtja do të jetë dita e fundit, me muzikë dhe argëtim, ku do të shpërblehen ekipet fituese të turneut të futbollit dhe volejbollit!

Mbajeni shënim datën 8 prill, ora 11:30-13:30 në mjediset e Shkollës 9- vjeçare “Tahir Hoxha” Klos.

Ju mirëpresim!

Ky aktivitet organizohet në kuadër të projektit “E-MOTION: Mobilizimi i shkollave për Eko-inovacione në Bashkinë Klos”.Projekti është financuar nga programi i Italo-Shqiptar për Zhvillim Italian-Albanian Debt for Development Swap Programme IADSA i zbatuar nga Bashkia Klos në bashkëpunim me partnerët VIS Albania dhe Caritas Dioqezan Rrëshen .#sportweek1Klos