Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ℹ️Vijon puna për riparimin e kanaleve vaditëse dhe vënien në funksion të tyre, për t’u bërë gati për sezonin e verës.

Aktualisht po punohet në kanalin e poshtëm të #Fullqetit.

Po punohet në mënyrë intensive që së shpejti të përfundoje vënia në funksion e të gjithë kanaleve vaditëse në gjithë territorin e Bashkisë Klos. #cdo_dite_ne_pune