Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ℹ️Përmirësimi i infrastrukturës rrugore✅

Në bashkëpunim me banorët e lagjeve u bë e mundur shtrimi i malores në lagjen “Shkorsë” të Njësisë Administrative #Suç, si dhe shtrimi i dy segmenteve rrugore në lagjen “Verbar” të fshatit #Benjë, Njësia Administrative Klos.

Prej ditësh është punuar edhe për hapjen e një rruge të re në lagjen “Spilaj” në #Kurdari.#rrugë#rehabilitim#riparim#drejtoria_e_Infrastrukturës_dhe_shërbime#bashkia#Klos #2021