Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ℹ️Kampi Veror Klos 23-27 Gusht 2021✅

Në kuadër të projektit “E- MOTION: Mobilizimi i shkollave për Eco- Inovacione në Bashkinë Klos”, i financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Programme IADSA dhe i zbatuar nga Bashkia Klos, në bashkëpunim me partnerët Caritas Rrëshen, VIS Albania dhe @CISP Shqiperiado të zhvillohet Kampi Veror për fëmijët e Klosit dhe të zonës për rreth, pranë ambjenteve të shkollë 9-vjeçare “Tahir Hoxha”, Klos.Qëllimi i këtij akitiviteti është që përmes lojrave të ndryshme të ndërgjegjësohen fëmijët për mbrojtjen e mjedisit dhe riciklimin. Janë të mirëpritur të gjithë fëmijët e grupmoshave nga klasa e parë deri në klasën e nëntë.Ju mirëpresim!#youthsummercampklos#kampiverorklos#tambrojmemjedisin

#ndergjegjesim#edukim#IADSA