Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ℹ️ Sistemim dhe rehabilitim i disa akseve rrugore të bllokuara si pasojë e motit të paqëndrueshëm të ditëve të fundit.

4 shkurt, publikuar faqen zyrtare te bashkisë në facebook.

Është bërë e mundur zhbllokimi i disa akseve të rrugëve të bllokuara nga rrëshqitja e dherave, rënia e masivëve shkëmbor apo ulje e akseve të rrugëve.

Zhbllokim i akseve të rrugëve nga rrëshqitja e dherave në

Ketë

Splaj

Klos- Katund, lagjia Mziri

Kurdari, lagjia Kurqele

Fshati Fshat

Bel, lagjia Guna

Dars, lagjia Dani

Zhbllokim i aksit të rrugës nga rënia e masivit shkëmbor në

Klos- Katund, lagjia Mziri

Bel- Unjate , lagjia e sipërme

Rehabilitimi i aksit kryesor i dëmtuar rëndë nga reshjet e shiut, si dhe vendosje tubinash, në

Gurrë e vogël, në afërsi të lagjes Celami.Puna do të vazhdoje deri në sistemimin e të gjitha rrugëve problematike në të gjitha fshatrat në çdo njësi administrative .#Drejtoria_e_Infrastrukturës_dhe_Shërbimeve#Sektori_i_Rrugëve_Rurale#rrugët_që_duam#çdo_ditë_një_ndryshim_i_ri