Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ℹ️ Ka përfunduar shtrimi i rrugës në lagjet “Lifaj” dhe “Hasula” në Shullmi të fshatit Mishtër.

Këto lagje prej vitesh ka qenë të izoluara, traseja e rrugës është hapur e re, për herë të parë falë prioritetit që bashkia i ka dhënë rehabilitimit të rrugëve rurale, në të gjithë territorin e saj.Ndërkohë puna ka nisur në aksin kryesor të rrugës në fshatin Gurrë të Madhe.

#rrugëtqëduam#nevojat_tuaja_janë_prioritetet_tona#bashkiaklos