Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Author: bashkia

Mbledhja e Komisionit Vendor të Mbrojtjes Civile

U zhvillua sot mbledhja e Komisionit Vendor të Mbrojtjes Civile Klos,

me pjesëmarrjen e strukturave të institucioneve vendore, si dhe me vëmendjen maksimale të Kryetarit të Bashkisë Ilmi Hoxha, me fokus organizimin e Mbrojtjes Civile për përballimin e situatave emergjente gjatë stinës së verës.

Përmes organizimit të Mbrojtjes Civile synohet të krijohen kushte për një shoqëri të aftë për të zvogëluar risqet e fatkeqësive, për të parandaluar, përgatitur, përballuar fatkeqësitë dhe për t’u rimëkëmbur, nëpërmjet një sistemi të integruar dhe efikas të Mbrojtjes Civile në territorin e Bashkisë tonë.

Bashkëpunimi i strukturave të komisionit do të jetë i vazhdueshëm edhe intensiv për përballimin e situatave emergjente, por do të vlerësohej shumë bashkëpunimi me qytetarët në ndihmë të këtyre situatave.

📌Solidarizim qytetar në rastet e fatkeqësive natyrore!

Për të dytin vit radhazi sjellim për ju Klos Summer Camp

📍Një kamp veror i mbushur plot me aktivitete edukative, punë kreative, argëtim, lojëra e kërcime, janë disa nga momentet që fëmijët do të kalojnë së bashku në Kampin Veror #Klos.

Organizimi i Kampit Veror ka për qëllim t’i ofroje fëmijëve një javë të mbushur me aktivitete argëtuese dhe edukuese përmes së cilave fëmijët kanë mundësinë të zhvillojnë aftësitë e tyre, të mësojnë diçka të re dhe më e rëndësishmja të argëtohen.🤾‍♀️⛹️‍♂️🤾‍♂️⚽️

Janë të mirëpritur të gjithë fëmijët, nga data 27 qershor deri më 2 korrik, ora 9:00 deri në 12:00, pranë shkollës “Tahir Hoxha” Klos.

📌Kampi do të monitorohet nga stafi përgjegjës për ndjekjen e projektit nga bashkia, si dhe po zbatohet nga partnerët në projekt. Italian-Albanian Debt for Development Swap Programme IADSACaritas Dioqezan RrëshenVIS AlbaniaCISP Sviluppo dei Popoli

#youthsummercampklos#kampiverorklos 

THIRRJE PUBLIKE PËR KËSHILLIN VENDOR TË RINISË!

📌Bashkia Klos shpall thirrjen për anëtarësim në Këshillin Vendor të Rinisë.Thirrja është e hapur për të gjithë të interesuarit dhe që plotësojnë kriteret. Kandidati/ja duhet të jenë banorë të Bashkisë Klos dhe të moshës prej 15 deri 19 vjeç.

Për të gjithë të rinjtë e interesuar duhet të paraqesin interesin e tyre përmes një letre motivimi në adresën e emailit; ishe.kodra@bashkiaklos.gov.al ose pranë Sportelit të Zyrës me Një Ndalesë në Bashkinë Klos.

Bashkia Klos ka nevojë për ju, bëhu edhe ti zëri përfaqësues për komunitetin tënd!

Ju mirëpresim!😊

THIRRJE PUBLIKE PËR KËSHILLIN VENDOR TË RINISË!

Bashkia Klos shpall thirrjen për anëtarësim në Këshillin Vendor të Rinisë.Thirrja është e hapur për të gjithë të interesuarit dhe që plotësojnë kriteret. Kandidati/ja duhet të jenë banorë të Bashkisë Klos dhe të moshës prej 15 deri 19 vjeç.

Për të gjithë të rinjtë e interesuar duhet të paraqesin interesin e tyre përmes një letre motivimi në adresën e emailit; ishe.kodra@bashkiaklos.gov.al ose pranë Sportelit të Zyrës me Një Ndalesë në Bashkinë Klos.

Bashkia Klos ka nevojë për ju, bëhu edhe ti zëri përfaqësues për komunitetin tënd!

Ju mirëpresim!

Pastrimi do të vijojë të jetë prioritet në angazhimin tonë për një Klos më të pastër.

🚯Nga aksioni i ditës së sotme ju bëjmë thirrje udhëtarëve që përshkrojnë rrugën nacionale në territorin e Bashkisë Klos e jo vetëm, të cilët janë shkaktarët e kësaj ndotje në këto përmasa, na u bashkoni në këtë nismë, për ta kthyer Klosin në bashkinë që duam!

ℹ️Vijojmë të pastrojmë në të gjitha njësitë.

#Klos_I_Pastër🍀☀️🚯

#PlaniKombëtarIPastrimit🇦🇱

Pjesëmarrës në aktivitetin promovues të librit “ Nuk më mundin acarët” i Aida Topallit, poetes më të re Klosjane.

U zhvillua pasditen e djeshme aktiviteti promovues i librit “ Nuk më mundin acarët” i Aida Topallit, gazetares, publicistes e poetes më të re klosjane, të cilës mes miqsh, kolegesh e bashkëpunëtoresh i uruam nga afër suksese në rrugëtimin e saj poetik!📖

Aida Topalli👏🏻

#provim#libri#nuk_më_mundin_dot_acarët#poete#klos #2022

Riparimi i kanaleve vaditëse

Bashkia Klos prej dy muajsh ka bërë një punë intensive për riparimin e kanaleve vaditëse në të gjithë territorin e saj.

Kanë përfunduar dhe janë vënë në funksion për vaditjen e tokave bujqësore kanalet vaditëse të këtyre fshatrave👇

📍 Riparimi dhe vënia në funksion e Kanalit të poshtëm të Fullqetit, dhe kanalit Xhabzës.

📍 Riparimi dhe vënia në funksion të kanalit vaditës të Darsit.

📍Investim në kanalin vaditës të fshatit Cerujë.

📍Drejt përfundimit kanalet vaditëse në fshatin Patin.

📍Vënia në funksion e kanalit vaditës të Fshatit Fshat.

📍Vënia në funksion e kanalit vaditës të fshatit Klos- Katund.

📍 Vënia në funksion të plotë i kanalit vaditës në fshatin Xibër Murrize.

📍Vënia në funksion të plotë të kanaleve vaditëse të fshatrave Guri i Bardh – Shkallë.

📍Drejt përfundimit vënia në funksion e kanalit vaditës të fshatit Xibër Hane e Ketë.

📍Vënia në funksion e kanaleve vaditëse në fshatrat Suç, Kujtim, Kurdari, Skënderaj të Njësisë Administrative Suç.

📍 Riparimi dhe vënia në funksion të kanaleve vaditëse të fshatrave Dom dhe Rripë.

📍 Riparimi dhe vënia në funksion e kanaleve vaditëse në fshatrat Gurrë e Madhe dhe Gurrë e Vogël.

♦️ Në vendet ku do të shfaqen problematika do të bëhet e mundur ndërhyje deri në zgjidhjen e problemit nga ana e bashkisë.

#Punë_Kudo✅

Shulbatra me ujësjellës të ri!

Më në fund pas shumë vitesh banorët e fshatit Shulbatër të Njësisë Administrative Gurrë do të kenë ujë të pijshëm 24h. 💧

Falë këtij investimi nga Bashkia Klos, po bëhet i mundur furnizimi me ujë të pijshëm për rreth 50 familje të fshatit Shulbatër.

Puna ka nisur prej një muaji e pritet të përfundojë për pak ditë. 👷🏻‍♂️

#Gjithmonë_në_përmbushje_të_nevojave_tuaja

#pune_kudo✅

#ujësjellës#investime#bashkiaklos #2022