Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijon rehabilitimi i rrugëve rurale✅

Bashkia Klos prej ditësh ka nisur punën për rehabilitimin e rrugëve në fshatin Ketë, të Njësisë Administrative Xibër. Është punuar për pastrimin dhe rehabilitimin e rrugës në lagjen Dishaj dhe në lagjen Muça, si dhe po punohet në shtrimin dhe rehabilitimin e aksit të rrugës së Ketës, Bregu lumit.

Gjithashtu ekipet e punës janë në terren ku vijon puna për pastrimin e rrugëve nga dëbora në rrugët e Njësisë Administrative Xibër ku ka patur problematika.Ndërkohë po punohet edhe në Njësinë Administrative Gurrë, në fshatin Gurrë e Madhe, për hapjen e trasesë, rrugë e re në lagjen Kadillar si dhe po punohet për shtrimin e rehabilitimin e rrugës kryesore që lidh fshatrat Gurrë e Madhe me Gurrën e Vogël.