Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijon rehabilitimi i rrugëve rurale✅

Bashkia Klos prej ditësh ka nisur punën për rehabilitimin e rrugës në lagjet “Celami “, dhe “Zogu” të fshatit #Gurrë e Vogël, të Njësisë Administrative Gurrë.

Kryetari i Bashkisë Z. Ilmi Hoxha inspektoi nga afër punimet, ku u shpreh se falë bashkëpunimit me banorët e zonës është bërë një punë e mirë për këto lagje, të cilat prej vitesh kanë qenë të izoluara, pa asnjë ndërhyrje për përmirësimin e infrastrukturës rrugore. #çdo_ditë_në_shërbimin_tuaj#nevojat_tuaja_janë_prioritetet_tona#rrugë#rehabilitim#sektori_i_rrugeve_rurale#BashkiaKlos#2021