Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijon rehabilitimi i rrugëve rurale✅

Ka përfunduar rehabilitimi i rrugëve në lagjet “Dushk”, lagjia “Shahini” dhe “Çollaku” në fshatin Fullqet të Njësisë Administrative Klos.

Ndërkohë puna ka nisur për rehabilitimin e aksit kryesorë në Gurrë të Madhe deri te lagjia “Muharremi”, në Njësinë Administrative Gurrë. #çdo_ditë_në_shërbimin_tuaj#nevojat_tuaja_janë_prioritetet_tona