Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijojnë punimet për ndërtimin e Muzeut Historik të Klosit✅ 🇪🇺 🇦🇱 🇲🇰

Megjithëse pas shumë sfidave dhe vështirësive të hasura për ndërtimin e Muzeut Historik dhe Kulturor në Klos, tani po punohet me një ritëm të shpejtë për të arritur në fazën përfundimtare të projektit.Shumë pak muaj na ndajnë nga finalizimi i projektit “Zbulimit të Atraksioneve të Fshehura”, dhe ne jemi duke u bërë gati të hapim dyert për vizitorët nga e gjithë bota.Kujtojmë që ky projekt financohet nga Bashkimi Europian, me partneritet të ngushtë me bashkinë Demir Hisar të Maqedonisë së Veriut.

# ipa2cbcmkal#EUwithYOU 🇪🇺 🇦🇱 🇲🇰

FLAG Programi IPA II CBC – Republika e Maqedonisë së Veriut dhe Republika e Shqipërisë