Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

U finalizua sot turneu i parë sportiv mes shkollave të njësive administrative të Bashkisë Klos.🤾‍♂️🤾‍♀️⚽️

Kampionati i Sportit dhuroi sot emocione të veçanta te fëmijët në këtë finale të madhe të turneut sportiv. Ekipet fituese të turneut të futbollit për djem dhe volejbollit për vajza u vlerësuan me çmime të para e të dyta.

Ky aktivitet u organizua në kuadër të projektit “E-MOTION: Mobilizimi i shkollave për Eko-inovacione në Bashkinë Klos”.Projekti është financuar nga programi i Italo-Shqiptar për Zhvillim Italian-Albanian Debt for Development Swap Programme IADSA zbatuar nga Bashkia Klos në bashkëpunim me partnerët VIS Albania @CISP dhe Caritas Dioqezan Rrëshen#sportweek1Klos