Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tetori, muaji i ndërgjegjësimit kundër trafikimit të qenieve njerëzore ⛔️ Thuaj #STOP trafikimit të qenieve njerëzore.❌

Përgjatë muajit tetor, shërbimi social në Bashkinë Klos ka realizuar aktivitete sensibilizuese e ndërgjegjësuese për parandalimin e trafikimit të qenieve njerëzore. Takimet janë zhvilluar përmes orëve edukative me nxënësit e shkollave.Të gjithë bashkë mundemi t’i themi jo trafikimit përmes parandalimit, të ngremë zërin për çdo rast abuzimi dhe shfrytëzimi duke ndihmuar këdo që ndodhet në rrezik.

#bashkiaklos#unembrojfemijet#sherbimisocial