Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Të gjithë bashkë për një mjedis të pastër! 🙌🙌🌍♻️

Vijon zbatimi i Planit Kombëtar të Pastrimit, për pastrimin e territorit edhe në Bashkinë Klos.

Edhe këtë të premte u zhvillua aksion pastrimi në zonat më problematike të Bashkisë Klos me angazhimin maksimal të administratës dhe të gjitha strukturave të tjera të bashkisë.

#ShqipëriEPastër

#Klos_i_Pastër

#EpremteEPastrimit