Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tashmë Bashkia Klos i vjen më pranë qytetarëve të saj me politikat sociale

Në 4 Njësitë Administrative tashmë janë ngritur #Njësitë_e_Vlerësimit_të_Nevojave_dhe_Referimit_të_Rastit ( NjVNRR).

A Dëshironi të mësoni më shumë mbi këtë shërbim?!

 Lexoni materialin bashkëlidhur (kliko mbi foto)

 Ky shërbim ofrohet në kuadër të projektit “Prioriteti ynë NjVNRR” i cili po zbatohet në kuadër të programit ‘Askush të mos mbetet pas’ zbatuar nga @UNDP Albania, financuar nga Agjensia Zviceriane për Zhvillim SDC.#qytetarët_të_parët #bashkia_klos #prioriteti_ynë_NjVNRRAttachments area