Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tag: valbona kola

Punë çdo ditë, punë kudo! Trotuari i jep pamjen e merituar Klosit

Punë çdo ditë, punë kudo! ✅
📍Klosi po merr pamjen e merituar me trotuarin në hyrje të qytetit në të cilin po punohet çdo ditë e pa pushim nga punonjësit e Drejtorisë së Infrastrukturës dhe Shërbimeve Bashkiake.
Investimet dhe puna në të katërta njësitë e Bashkisë Klos📍 nuk do të ndalet për të zgjidhur çdo shqetësim dhe ankesë të banorëve.🙏🤝
Bashkia Klos, bashkia e të gjithëve ✅