Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tag: tetori roze

Tetori Rozë! Aktivitet sensibilizues/ndërgjegjësues për parandalimin e kancerit të gjirit

Momente me nëna/gra e vajza të Bashkisë Klos, gjatë aktivitetit sensibilizues/ ndërgjegjësues në qendër të qytetit të Klosit në kuadër të Tetorit Rozë🎀
Së bashku shkëmbyem e përcollëm mesazhe mbi rëndësinë e kontrolleve të shpeshta mjekësore me qëllim parandalimin e kancerit të gjirit pasi parandalimi ështe më i rendesishem se mjekimi.
Kaluam kohë të këndshme bashkë dhe i kujtuam njëra- tjetres se një vizite te mjeku per nje mamografi eshtë e domosdoshme🙏🌺
Vrapo për jetën🎀