Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tag: klos qender multifunksionale

Drejt realizimit! Të rinjtë e Klosit shumë shpejt do të kenë qendrën e tyre multifunksionale

Drejt realizimit! 👏Të rinjtë e Klosit shumë shpejt do të kenë qendrën e tyre multifunksionale… ✅
Ditën e djeshme u zhvillua takimi me partnerët e Organizata Kreo për të diskutuar mbi projektin e qendrës multifunksionale, projekt i financuar nga 🇪🇺BE, i cili shumë shpejt do të jetë i prekshëm për të rinjtë e Bashkisë Klos. 👩🏻‍💻
Pjesë e takimit ishin të rinj e maturantë të cilët shprehen vullnetin, dëshirën dhe dhanë mendimet e tyre për aktivitetet e shumta që do të ofrohen në këtë qendër multifunksionale. 👏✅
Me të rinjtë, për të rinjtë!✅