Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tag: klos bashkia

“Bashkitë e forta” në Klos, në fokus menaxhimi i mbetjeve e rritja e performancës së shërbimeve

‘Bashki të forta’, një projekt që përfshinë 61 bashki të vendit tonë, pjesë e së cilit është dhe Bashkia Klos.
欄Mirëprita sot përfaqësuesit e këtij projekti me të cilët diskutuam mbi menaxhimin e mbetjeve, arsimin parashkollor, performancën dhe veprimtarinë e Këshillit Bashkiak.
Morëm vlerësime dhe suport në lidhje me punën e bërë deri më tani në Bashkinë Klos, duke theksuar progresin e bërë në rritjen e performancës së shërbimeve. ✅
欄Bashkë bëjmë punë më të mira!✅