Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Shpërblimi i nxënësve ekslentë!

Patëm kënaqësinë të organizonim sot një takim me drejtuesit e shkollave dhe nxënësit ekselent ku në shenjë simbolike këto nxënës u vlerësuan me bonusin prej 5000 lekësh të rinj.Po mundohemi të krijojmë këtë traditë vlerësimi në mënyrë që ky model ekselentësh të ndiqet edhe nga bashkëmoshatarët e tyre për të arritur rezultate të shkëlqyera edukative.“Jeni e ardhmja jon딓 Ne krenohemi me ju ““Sot na nderuat si nxënës të dalluar, nesër do të jeni profesionistët e së ardhmes” #nxenes#ekselent#arsim#dhurata#fundvit