Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Shërbimi i Pastrimit✅

Prioritet ✅

Janë vendosur kosha plastik të rinj në qytet, dhe janë shtuar kosha në fshatrat;

  • Pleshe
  • Fullqet
  • Cerujë
  • Suç

Gjithashtu shërbimi i pastrimit vijon punë rregullisht në qytet dhe në segmentin Ura e Lusës – Klos Katund, si dhe në fshatrat e tjerë ku ofrohet ku shërbim.

Transportim i rregullt i mbetjeve në vendin e caktuar.

Të gjithë bashkë duhet të veprojmë, duke vënë në zbatim vullnetin tonë për ta mbrojtur mjedisin dhe për të jetuar në një mjedis të pastër.

#të_mbrojmë_mjedisin_ku_jetojmë

#mjedis_më_i_pastër_një_jetë_e_shëndetshme#Shërbimi_i_Pastrimit_Gjelbrimit_Klos