Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ruajeni datën 27 nëntor në kalendarin tuaj. ⚠️ 27 Nëntor 2021, Ora 10:00, Qendër Klos📍

EJA NË FESTË!Festat bëhen më të bukura bashkë!

Këtë vit festat e nëntorit vijnë më të bukura se asnjëherë më parë. Bashkia Klos organizon Festivalin e Festave të 28-29 Nëntorit përmes së cilit do të shpalosen vlerat artistike të zonës, do identifikohen talentet e reja, do shijohet muzika e mirë, do kalohen çaste të bukura së bashku. Festa do vijoje me

Panair me produkte lokale të zonës dhe me gatime tradicionale.

Ekspozitë me pikturat nga duart e nxënësve të shkollave.

EJA NË FESTE!

#Art#Kulturë#Traditë#Muzikë#Ekspozitë#Panair