Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Çdo ditë në shërbimin tuaj✅

Momente nga aksioni i pastrimit të territorit të bashkisë në #Qafë Buall #Plani Bardhë, #Xibër, #Murrizë, #Shkallë#Gurrë në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit.

Ndërkohë po punohet për rehabilitimin e rrugëve rurale konkretish ;

  • në unazën kryesore që lidh lagjet Canaj, Celami, Koçaj me shkollën Gurrë e Vogël.
  • Si dhe rehabilitimi i rrugëve kryesore në fshatrat e Njësisë Administrative Xibër.

#klos_i_pastër#shqiperiepaster#rruge#rehabilitim