Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

#ADRESAIME 📍– Çelësi për të gjitha shërbimet publike✅

Të nderuar qytetarë, Regjistroni/saktësoni adresën e banimit përmes portalit e-albania ose Gjendjes Civile në njësinë administrative ku banoni

. Ky regjistrim është gjithashtu një detyrim ligjor dhe kusht që të mos vetëpërjashtoheni nga aksesi në shumë shërbime publike.Nxito apliko tani

https://e-albania.al