Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

#8MarsđŸŒ·

Gëzuar nëna, gra, vajza dhe motra, që me sakrificat, përkushtimin dhe dashurinë tuaj lartësoni vlerat më të mira të shoqërisë dhe familjes shqiptare.

#Dita_Ndëkombëtare_e_Gruas

#grua_e_forte#të_drejta_të_barabarta